Vind hier sites gerelateerd aan kinderfeestjes:

Tijd voor een kinderfeestje? Lees hier meer over de leukste ideeën voor een kinderfeestje. 
Over hoe je een kinderfeestje leuk aan kunt kleden en over de leukste kinder cadeau's...
 
Ik wil beginnen over de aankleding van een kinderpartijtje. Naast ballonnen en slingers zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om de jarige het gevoel te geven dat hij of zij ook echt jarig is. Laten we beginnen met een leuk tafelzeil op tafel te leggen. Ik persoonlijk zou kiezen voor een pvc tafelzeil. Deze kan ik na het feestje gemakkelijk met een vochtig doekje afnemen, opvouwen en opbergen voor het volgende feestje. Het tafelzeil moet er natuurlijk niet al te oudbollig uitzien, het is immers een feest voor kinderen, dus moet het tafelkleed hen ook aanspreken. Gelukkig zijn er heel veel leuke tafelzeilen waar je kinderen echt wel vrolijk van krijgt. Zo heb ik laatst een leuk Efteling tafelzeil gespot! Maar ook die zeilen met die stipjes zijn erg leuk voor kids. Zelf vind ik de schoolbord tafelkleden ook erg leuk, maar die zijn vrij prijzig. Op de site van Hiptafelzeil.nl vind je ook een categorie met tafelzeilen speciaal voor kinderen. 
 
De tafel kleed ik vervolgens gezellig aan met papieren bordjes en plastic bestek. Met de grote plakletters en cijfer stickers die ik heb gekocht bij de plakletterswebshop plak ik de tekst HOERA 12 JAAR op de ramen. Ikzelf heb voor deze plakletters gekozen. Maar je kunt natuurlijk ook een andere tekst samenstellen. Bij Plakletterswebshop kies je zelf in wat voor kleur je je plakletters en cijferstickers wilt hebben. Ook kies je zelf het formaat. Als je een hele tekst op je ramen wilt plakken moet je eerst echt even van te voren opmeten hoe groot de hele tekst gaat worden. En pas daarna kun je het formaat kiezen. Het plakken van de tekststickers gaat heel eenvoudig en werkt eigenlijk net als een sticker.
 
Qua cadeau's voor kinderen is er natuurlijk heel veel mogelijk. Op intertoys zie je natuurlijk heel veel speelgoed voor kinderen staan. Ik denk dat iedereen hier wel terecht kan voor een leuk cadeau. Lego, Playmobile, poppen, knuffels, alles is daar verkrijgbaar.