Vindt hier de leukste kinderkamer shops:

 

Muurstickers & plakfolie

Met muurstickers kun je een kinderkamer eindeloos decoreren. Je kunt kiezen voor bepaalde thema's. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie jungle kamer creëren, een sprookjeskamer of boerderij kamer. Ook kun je plakfolie gebruiken om bepaalde items te beplakken. Bijvoorbeeld het kinderbedje, het nachtkastje of de deur. Bij Plakfolie Webshop vind je betaalbare folies. Leuk met stippen, camouflage printjes, met stripverhalen of in bepaalde kleuren. Ben je zelf erg creatief? Dan kun je met diverse verschillende stukjes plakplastic, leuke combinatie's maken en kun je er zelfs figuren uitknippen! Deze   interieurstickerss in de vorm van een boom is tevens een kapstok! Bestellen kan eenvoudig via www.plakfoliewebshop.nl 

Kinderdekbedovertrekken

Een dekbedovertrek van de smurfen, een lief dekbedovertrek of een kinderdekbedovertrek van Pip. Deze vind je allemaal bij Hipbeddengoed.nl. Combineer het kinderdekbedovertrek met een paar leuke kussentjes. Dat kleedt het geheel erg mooi af! Let bij de aankoop van een kinderdekbedovertrek goed op de maten van het beddengoed. Sommige kinderen slapen namelijk nog in een tussenbedje en als je dan een eenpersoons dekbedovertrek koopt, dan is die te groot. De overtreksets voor kinderen met een middelmaat bedje worden ook wel aangeduid als zijnde junior dekbed.
 

Je kamer inrichten als een tienerkamer?

Je bent een tiener en dan wil je ook graag dat de inrichting van je kamer eruit ziet als dat van een tiener. Wellicht is het dan een optie om eens een kijkje te nemen op de website van Van Asten Baby Superstore? Zij bieden namelijk allerlei interieur items aan, waaronder alles voor een baby kamer zoals een kinderkamer, traphek, maar ook een hoogslaper.