Vind hier de leukste speelgoed winkels:


Badeenden

Badeendjes, wie is er niet mee opgegroeid? Kinderen zijn er nog altijd dol op! Logisch, want badeenden zijn gewoon leuk! Vooral als ze ook nog eens een bepaald thema naar buiten brengen. Op www.presentsathome.nl vind je de bud badeend. Bud eendjes zijn verkrijgbaar in wel 100 verschillende thema's. Zo heb je  camo duck een speciaal leger eendje, princess duck in de vorm van een prinsesje, space duck in zijn maan pak en speciale aroma ducks met heerlijke geurtjes. Ook een badeendje scoren?

Speelgoed overzichtspagina's

Bezoek ook eens een van de hierna volgende startpagina's. Deze sites bieden een overzicht van onder meer speelgoed winkels. Meer specifiek gezegd biedt bijvoorbeeld de startpagina kinderkamer links Uwpagina verwijzingen naar webwinkels in de decoratie van uw kinderkamer of advies omtrent de vormgeving van uw kinderkamer. Zo heb je ook de startpagina  speelgoed-webwinkels Startkabel  die allerlei verwijzingen aanbiedt naar onder meer babyspeelgoed webwinkels en buiten speelgoed webwinkels. Zeker het bekijken waard. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van de startpagina speelgoed winkels Uwstart? Deze pagina biedt overzichten aan van een aantal van Nederlands meest bekende speelgoedwinkels. Allerlei speelgoedwinkels waar uw kind naar harte lust online rond kan snuffelen. Klik erop en bekijk de mogelijkheden. Een andere overzichtspagina op het gebied van speelgoed is de webpagina speelgoed Startpaginaz. Op deze pagina zijn de verschillende speelgoedwinkels die ons land rijk is opgesplitst naar provincie. Erg handig, want zo zie je direct waar een leuke speelgoed voor jou in de buurt is. Over een paar maanden is het al weer zo ver, dan breekt Nederlands bekendste en grootste kinderfeest aan, namelijk: sinterklaas. De startpagina portal 2Link heeft hiervoor dan ook speciaal een overzichtspagina voor in het leven geroepen, waar je alles te weten komt omtrent de Goed Heiligman. Tenslotte wil ik graag nog afsluiten met het benoemen van de startpagina's speelgoed Startpin en allemaalspeelgoed Linkkwartier. Allen zeer zeker het bekijken meer dan waard, aangezien ze allen in het straatje passen van handige pagina's boordevol tips. Of, je nu op zoek bent naar verwijzingen voor educatief speelgoed, of puzzels of buitenspeelgoed, dan kun je terecht op een van deze pagina's.

Ben je uitgespeeld en wil je een ander hiermee een plezier doen? Dan kun je tegenwoordig je oud speelgoed verkopen of weggeven aan iemand die hier behoefte aan heeft. Er zijn tegenwoordig tal van websites waar je terecht kunt en je speelgoed kunt aanbieden.

Kinderspeelgoed, van 3d printer tot kinderzwembad

Heb je weleens gehoord van 3d printen? Tegenwoordig kom je deze printers meer en meer tegen. Je kunt er van alles mee printen. Wat dacht je bijvoorbeeld van speelgoed in 3D printen? Wist je trouwens dat 3d printen onstond in 1985? Toentertijd was deze manier van printen nog relatief duur en was er de opkomst van de printer voor thuis.

De zomers in Nederland zijn vaak wisselend qua temperatuur en regenval. Maar, zodra de mooie zomerdagen dan toch aanbreken wil je er met jouw kinderen dan ook optimaal van genieten. Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een zwembad dat specifiek is ontworpen voor kinderen? Zo kun je jouw kinderzwembad bestellen bij Zwembadgigant. Zij bieden een geheel assortiment aan van zwembaden voor jonge kinderen van drie tot zes jaar oud. Het assortiment bestaat uit zwembaden van verschillende diktes, kleuren en prints.